King Suite Deluxe

Detalii
Oaspeti
2/3/4 oaspeti
Suprafata
76 m2
Tip de pat
1 King + 1 Sofa Bed
Facilitati
Wifi gratuit
Room Service
Organic Cotton
Balcony
Baie cu cada
Birou
Fier de calcat
Organic Cotton
Balcony
Fierbator pentru apa
Garderoba
Masina de spalat
Frigider
Organic Cotton
Balcony
Televizor prin cablu
Uscator de par
Baie cu dus
Organic Cotton
Balcony
Aer conditionat
Bucatarie/chicineta
Cuptor cu microunde
Organic Cotton
Balcony
Apartamentul nostru oferă un design spațios și elegant, complet cu toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Oferă cel mai bun confort. Dispune de pat dublu confortabil, precum și o baie luxoasă.

Apartamentul se afla in Centrul-orașului intr-un cartier linistit. Este disponibil un televizor plat cu peste 130 de programe digitale de televiziunea, internet Wi-Fi rapid, nelimitat, gratuit, bucătărie complet echipată.

Clădirea este foarte sigură. Restaurant excelent la parter (5 ★ pe TripAdvisor), vegan prietenos

Check-in 14:00 - 22:00 / Check-out 07:00 - 12:00

Rezerva acum
Totul a fost perfect, de la primirea călduroasă pe care am primit-o de la domnii de la recepție, până la cea mai remarcabilă gazdă Florin, care a fost atât de util și de sprijinitor pentru șederea noastră de 7 zile. Poziția a fost perfectă pentru a explora siturile istorice din București pe jos și orașul vechi a fost doar 20 min de mers pe jos . Apartamentul a fost spațios și foarte confortabil cu tot ce aveam nevoie pentru un sejur minunat . Vom sta la One88 din nou , după ce vom termina de explorat restul acestei minunate țară primitoare . Încă o dată, amabilitatea și serviabilitatea remarcabilă din partea lui Florin, gazda noastră, au contribuit la bucuria noastră de șederea noastră minunată în București.
Andrei Minea
Andrei Minea

Rezerva-ti sederea acum.
Te asteptam in povestea One88 Apartments.

Rezerva acum